hello egészség

Mi a tudatos táplálkozás? Miben segít egy táplálkozási szakértő? Kóstolj bele az alapokba Nagy Rékával!

Mi az az antioxidáns? Miért fontos beépíteni a táplálkozásunkba? Miben található? Mit célszerű nézni az élelmiszerek összetevőinél? Hogyan működik a rost, milyen hatással van a szervezetünkre? Ha te is szeretnél tudatosabban étkezni, kövesd Réka tanácsait!
Ha tetszett a videó, iratkozz fel a csatornánkra és látogass el a helloblog.hu oldalra még több tartalomért.

Nagy Rékáról

Réka, ismert televíziós műsorvezető és nemzetközileg elismert modell. Többen 2015-ben ismerték meg az Aranyélet c. HBO sorozatban, majd ezt követte a TV2 sajátgyártású sorozata, a Korhatáros szerelem.
A táplálkozására tini kora óta kiemelten és tudatosan odafigyelt, többek között azért is, hogy mindig a lehető legjobb formáját mutathassa meg a divat szakma nagyjának. Ebből eredően foglalkoztatták azon kérdések, hogyan lehet egészséges életmóddal és étkezéssel kiegyensúlyozott életet élni.
A főiskola befejezése után nemzetközi karriert futott be, amelynek köszönhetően Európa számos országában és az Egyesült Államokban is élt, majd távoktatásban „Nutritional Therapist” diplomát szerzett a The Health Science Academy of London intézményében.

Az Egyesült Királyságban elsajátított tudást fordította le magyarra és az ott szerzett módszereket, javaslatokat a saját bőrén megtapasztalt alkalmazásokat szővi bele a tanácsaiba. Réka, a mai napig nyomon követi a trendeket és a kutatásokat, hogy a lehető legnaprakészebb információkat oszthassa meg követőivel, olyan formában, hogy ezen tanácsok könnyen fogyaszthatóak és befogadhatóak legyenek számukra.

Szeretnél értesítést kapni a legújabb tartalmakról?

Nincs más dolgod mint megadni az e-mail címed és kényelmesen értesülhetsz az új cikkekről és videókról.

Köszönjük, hogy regisztráltál.